De beste interiørtrendene i 2017

Fargene gjør igjen sitt inntog på interiørfronten. Mange er gjerne klare for vegger med liv, glød og farge etter årevis med hvite eller nøytrale vegger kun dominert av en kontrastvegg? Da er det på tide å hive seg rundt nå – det er så mye deilig å velge mellom. Problemet blir nok rett og slett å finne din favorittfarge, eller din palett for å kanskje male og tapetsere om hele hjemmet når du er i gang?

Farger og mønster

Nå kan du endelig boltre deg i blått, grønt, burgunder eller brunt igjen om du vil. Vil du fremdeles ha kontrastveggen i tapet så ta naturens grønske inn i boligen din og pynt samtidig opp med grønne planter som matcher. La den blå veggen fange mønsteret på de nye gardinene eller pynteputene. La deg rive med i fargedansen.

Fargepaletten i år er spennende og det er ingen ting som ikke er lov. Om du fremdeles ikke er klar til å gi slipp på dine lyse vegger, er det bare å endre tilbehøret og detaljene hos deg. Hvitt tåler godt det mørke og svarte som kontrast, og du kan gjerne krydre med litt detaljer som lysestaker eller vaser i krom, gull og bronse i art deco-stil.

Metall, juveler og tre

Det er ingen tvil om at metallet er tilbake i bildet, gjerne i form av gull og bronse. Ikke slik vi kjente dem før, men dusere i fremtoningen på lamper, vaser eller lysestaker. Krom og stål har også fått en annen glød eller kommer i en mer uferdig fremtoning. I år skal alle metallene blandes og skape liv, enten det er som lamper på kjøkkenet, i stua eller som vaser på bordet. Stramme modern art-vaser eller lysestaker i art decoskal sette sitt preg på hjemmet ditt og blandes i skjønn forening.

Juvelenes farger skal også skape rommet ditt. Du trenger ikke fylle hele rommet eller ha fargene på veggene, men også her bruke detaljene: Et teppe, et pledd, en duk, et bilde. Grønn jade, gul topas, blå ametyst eller rubinrød. Nydelige fargetoner som gir en lun varme og glød – høres det ikke fantastisk ut?

Materialvalgene både når det gjelder møbler og tilbehør er mange. I dag har det varme og polerte treverket kommet frem i lyset igjen. Dette gir en myk eleganse. Formene på møblene har nå også fått retrostil, noe som passer i de fleste hjem. Vær klar til å møte den nye æra.

41 thoughts on “De beste interiørtrendene i 2017”

  1. relaxes the penile arteries, the cavernous sinusoids, and the penile veins (Kirkeby et al., 1990).
    In dogs, Juenemann et al. (1986) demonstrated that papaverine had
    a dual hemodynamic effect, decreasing the resistance to
    arterial inflow and increasing the https://wowviaprice.com/ viagra without prescription

Comments are closed.