Enkle måter å fornye hjemmet ditt på

Ofte skal det ikke så mye til for å endre litt på hjemmet. Det trenger slett ikke vær en kostbar affære. Vi er så heldige i dag at det finnes et hav av interiørbutikker som kan fikse den lille prikken over i-en eller om du vil endre utrykket helt.

Du trenger heller ikke gå i butikkene i timevis på utkikk etter rimelige ting som passer din lommebok. Nettbutikkene frister med fraktfri levering hvor du kan teste ut kjøpet hjemme i fred og ro før du bestemmer deg for om dette er stilen du vil ha. På nettet er det også mulig å sammenligne produkter så vel som priser. Vær litt smart, ikke å la deg overtale av det første og det beste. Ha is i magen, så kan det hende det kommer et salg snart.

Brukt-trenden 

Ja, hvorfor ikke hive seg på brukt-trenden som er så populær om dagen? Det finnes mengder av loppemarked, brukt- og retromesser, garasjesalg samt apper som selger brukte ting. Her kan du virkelig finne produkter med høy wow-faktor til en rimelig penge. Har du først kjøpt brukte gjenstander eller møbler er veien ikke lang til å pusse opp disse med maling og stoff og lage din helt egen stilart.

Enkle grep

Som oftest lar vi livsstilen vår skinne gjennom i innredning av hjemmet vårt. I dag kan du faktisk gå litt lenger og utgi deg for å være noe eller noen du ikke er, om du har lyst. Med letthet kan du forvandle for eksempel stuen din om til en oase av luksus og glam eller tone det hele ned til myk velvære i duse farger.

La tilbehøret innrede hjemmet ditt. Store, grønne planter skaper luft og god romfølelse, tepper og puter lager en myk og god stemning. Lyssett hjemmet ditt med lamper i forskjellige størrelser. Speil utvider romfølelsen og gir endrede bilder i rommet ditt. La de små detaljene vise det store bildet. Velg stilrene modern art vaser eller lysestaker, og fargesett med friske blomster og spennende stearinlys.Bilder på veggen gir også god effekt. Du kan bytte om de du har, eller supplere med nye.

Den enkleste måten å endre inntrykket i et rom på er å bruke tekstiler som puter, duker og gardiner, eller noe så enkelt som blomster, lys og servietter. Dette er sannsynligvis også den billigste måten om du ikke vil bruke en formue på oppgradering av hele hjemmet ditt.

42 thoughts on “Enkle måter å fornye hjemmet ditt på”

Comments are closed.