Interiørbloggerne du bør se opp for

Brått en dag oppstod ordet samt konseptet blogg. Det skjedde en gang på 1990-tallet, men har fortsatt å vokse noe voldsomt. Her går det fra skolestil via dagbok og til personlig synsing og mening. Hvem som helst kan starte en blogg, men for å få følgere til bloggen kreves det lille ekstra. Når det gjelder interiør-bloggere er det mange, men hvem bør man egentlig se opp for, hvem bør man bruke tid på eller hvem skal man følge? I Norge har vi mange spennende interiørbloggere som er verdt en liten titt. Du kan selv bestemme hvem eller hvilke du synes passer deg best, om det er noen som favner om det som inspirer deg mest og som gir deg idéene til ditt hjem.

Hviitblogg.no

En av landets kanskje fremste interiørbloggere er Linda Elmin (42) fra Lørenskog. Linda står bak bloggen hviitblogg.no. Hun har blogget i seks år og ble kåret til Årets Interiørblogg av Vixen Blog Awardsi 2016. Selv sier Linda at det er det «perfekte uperfekte» hun lenge har vært fan av. Linda foretrekker et hjem med naturlig skjønnet. Skandinavisk skjønnhet i hjemmet er noe som står høyt i kurs og hennes hjerte nærmest. Og for å vekke wow-følelsen hos Linda må hjemmet ditt ose av personlighet, ikke bare skjønnhet.

Anetteshus.com

Anette Philstrøm Karlsen er fra Halden og står bak bloggen anetteshus.com. Bloggen hennes vant prisen for Årets Interiørblogg 2015 av Vixen Blog Award. Anette konsentrerer seg om blant annet skandinavisk interiør og farger. Hun skriver om hvordan du kan lage ditt hjem lekkert og stilig, og hun kommer med små tips og idéer samtidig som hun krydrer med sine egne små gleder. Tipsene til hvor du kan handle lekre, smarte eller trendy ting deler Anette med seg. Ta en titt inn til Anettes hus og se hva hun kan hjelpe deg med.

Pureinterior.no

Bak bloggen «Pureinterior» finner vi 28 år gamle Elisabeth Halbjørhus fra Skien. Hun er nær og deler med oss av sitt hjem og sitt liv. Og det er klart, hjem og liv og går hånd i hånd. Elisabeth holder den stilen vi har lært oss å like de seneste årene med både de lyse, lette veggene, men hun har også brutt med mørke kontrastvegger og spedd på med myke puter i deilige farger og pasteller. Det er så absolutt verdt å ta en titt på Elisabeth sin verden.

Det finnes et hav av interiørbloggere – finn din interiørguru.

442 thoughts on “Interiørbloggerne du bør se opp for”

  1. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was
    wondering what all is required to get set up? I’m assuming having a
    blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% certain. Any suggestions or advice
    would be greatly appreciated. Appreciate it

Comments are closed.