Er du interessert i interiør og dekor?

Verden er et vakkert sted og Norge er ikke noe unntak. Her har vi høye fjell og dype fjorder, midnattssol og mørketid. Vi lever både av jordbruk, fiske og industri. Norge er et langstrakt land med en rik kulturarv. Likevel er det også andre ting som gjør at vi skiller oss ut fra mengden.

En blogg litt utenom det vanlige

I Norge er vi helt spesielle. Vi er nemlig det folkeferdet i verden som pusser opp mest.

Hva kan det komme av? Finnes det egentlig noe svar? Vi ønsker å vise flere sider av hvorfor det kanskje er slik. Hvorfor er vi nordmenn så opptatte av arkitektur og ikke minst interiørdesign. Selv om røttene er dype og tradisjonene lange, har vi i dag kommet videre fra hjemmelagede framskap og benker med rosemaling som en gang i tiden var en trendsetter.

Interiørblogger er det mange av, og de fleste tar seg kun av hva som er moderne akkurat nå, hva slags farger, tekstiler og dekor du skal innrede hjemmet ditt med. Vi ønsker å gi deg litt mer. Litt kjøtt på beinet og en forståelse for hvorfor interiørdesign har blitt som det har.

Interiørtrender

Vi ønsker å gi en liten innføring i et par av stilartene som har preget interiøret i hjemmene våre og som fremdeles spiller en stor rolle, som modert art og art-deco. Hvordan påvirker disse gamle interiørmotene våre hjem i dag og trendene som er der ute i øyeblikket?Vanlige interiørblogger gir ikke noe svar på hvorfor, men det skal vi prøve på.

Har norsk design noe i verdensbildet å gjøre eller hva med arkitekturen vår? Har du noen gang stoppet opp og tenkt på det? Kanskje du er en av dem som er stolt over Den Norske Opera der den ligger hvit og vakker i vannkanten, og har tatt en ekstra titt på Barcode-bygningene like ved? Det er virkelig norsk arkitektur på sitt flotteste.

Hva med fremtiden? Kunne du tenke deg å være med å sette preg på norsk design? Går du med en liten designerspire i magen og drømmer om å være kreativ hele dagen? Da kan vi vise deg veien til noen studier som kanskje kan være midt i blinken for deg.

Vi ønsker også å ta deg med inn i en ny verden hvor du kan innrede rom hjemme hos deg hvor både teknologi og tidløse møbler møtes. Hvor din verden møter internett.

Velkommen til oss!