Vi elsker interiørdesign, men hvorfor?

Ingen i verden pusser opp mer enn vi nordmenn. Men hvorfor er det egentlig slik?

Kanskje er vi like omskiftelige som naturen og været i landet vi bor i? Kanskje liker vi å skape kontraster eller liker vi bare noe nytt? Uansett grunn, de fleste av oss liker å ha det pent rundt oss. Vi tilbringer mye tid innendørs særlig i den kalde og mørke årstiden.

Bloggerne våre elsker interiør

Det er kanskje ikke så rart at bloggerne har falt for interiør? Enten bloggleserne har mye eller lite ressurser så klarer alle å få til litt. Og er en blogger tidlig ute med en god idé blir det en klar vinner og bloggen besøkes av mange. For mange interiørbloggere har dette blitt et levebrød.

Vi elsker interiør, vi elsker å gjøre det pent rundt oss. Ikke bare for oss selv, men også for å imponere familie og venner. Så enkelt er det. Nye trender dukker stadig opp, og for bloggerne er det bare å sette i gang med styling av hus og hjem med produktplassering før fotokameraet skal forevige herlighetene.

Det skal ikke så mye til før du kan se store endringer, og dette fanger interiørbloggerne opp og presenterer på en lekker og elegant måte ut til oss.

Å skrive om og engasjere seg i interiør kan være en enkel oppgave. Våre øyne liker å se på pene ting; vi er opptatt av stadig endring og nye ting. Velferdssamfunnet vårt bygger på dette – kjøp og salg, tilbud og etterspørsel. Det er lett å skrive om noe alle vil ha, noe alle har og har brukt for. Og vi leter oss frem til våre favorittbloggere slik at vi kan få siste input fra dem. De gir oss det vi vil ha.

Mange interiørbloggere er designere selv. For eksempel gjør de gammelt om til nytt. En del satser på gjenbruk slik at vi ikke bare ender opp med et bruk og kast samfunn. Det viktigste med interiørbloggen er å dele siste interiørmote være seg farger, tekstiler, møbler eller pynte- og bruksting. Vi som leser går aldri lei temaet, så det er jo å ta seg til for bloggerne fremover.

Interiørbloggerne skriver ikke bare om interiør og trender, men deler også ofte sitt hverdagsliv krydret med små og store hendelser. En liten dagbok med vakre bilder av nydelig interiør, flotte hjem, ferieturer og yndige små barn i vakre klær. Det er en personlig affære, og vi elsker å lese det.